duminică, 8 noiembrie 2009

iubire de servici

Erau colegi de multinationala , se vedeau la lift, dar nu-si stiau numele ... se salutau scurt si viata mergea mai departe, pana intr-o zi cand au fost nevoiti sa interactioneze profesional. De atunci au inceput sa vorbeasca vrute si nevrute , vise si dezamagiri , iubiri si despartiri. Au devenit prieteni de nadejde, genul de la care oricat de urat ar fi afara intotdeauna iti aduce o lumina in suflet. Nimic nu prevestea ceea ce va urma ... Vorbeau zilnic, pana cand el a parasit compania care i-a adus impreuna. Timpul a trecut, iar praful se asternea peste povestea lor ... el nu mai simtea nevoia sa impartaseasca, iar ea era fericita.

Numai ca intr-o zi el a avut nevoie de ajutorul ei, stiind ca indiferent de cat timp a trecut ea il va ajuta neconditionat. Asa a fost si chiar mai mult! Au reinceput sa-si spuna toate vrutele si nevrutele. El era proaspat despartit, iar ea era pe final de puteri intr-o relatie mult prea noua dar cu urme de rutina. Isi scriau zilnic zeci de mailuri, sms-uri , se vedeau si vorbeau pe ascuns.

Ea a parasit rutina si si-a trait pasiunea. Totul parea desprins din povesti spuse pe genunchi nepotilor... cadouri simple dar din suflet , flori si teatru, concerte si carti , plimbari in parc pana la 3 dimineata, rasarit vazut impreuna ...

Din pacate tot ce este frumos are si un sfarsit , numai ca la ei a fost mult prea aproape de inceput ... glasul ratiunii a infrant pasiunea inimii si fiecare s-a intors la statusul anterior. Impreuna spera ca decizia ei a fost cea corecta.

El ranit in crunt in inima si-asa franta ii cere sa-l lase in pace si sa nu-l mai caute , iar ea cu greu accepta ca prietenie dupa pasiune nu exista... sau exista ?

asta doar timpul va decide

5 comentarii:

  1. exista sanse ca cei doi sa fie din nou prieteni sau sa redevina cuplu, doar timpul va demonstra asta. iar dupa cum ai scris, tind sa cred ca povestesti despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. who cares despre cine este vorba??
    aia gri (i agree) ca nu se poate cu prietenie dupa pasiune, asta in cazul in care intelegem cu totii acelasi lucru despre pasiune.
    desi nu cred ca un neamt si un portorican folosesc acelasi dex cand vine vorba de asta.
    carevasilica, e cam relativa treaba, depinde de sistemul de referinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar nu conteaza daca e vorba de mine , vorba lui bluenotes ... who cares ?
    eu sunt de acord cu el ca dupa pasiune, adicatelea dupa iubire, nu are cum sa existe prietenie... nu poti fi obiectiv, ca deja ai devenit prea subiectiv.

    RăspundețiȘtergere
  4. este exact povestea cu "ciorba reîncălzită"... de foame... merge, te vei fi simţit sătul, dar nu satisfăcut - îşi schimbă gustul...

    RăspundețiȘtergere
  5. iubirea e un sentiment atat de complex si de frumos, ca nu-l poti continua niciodata cu o pritenie, oricat de mult si-ar dori ambele parti acest lucru....
    prefer sa pastrez in suflet si in amintire frumusetea relatiei deosebite....

    RăspundețiȘtergere