vineri, 23 octombrie 2009

Blow away, blow away, shine away...

Aseara am fost la primul meu concert la polivalenta si la primul concert Directia 5, alaturi cateva persoane dragi mie ... Am fost placut surprins ca sala a fost plina iar totul mi-a redat sentimentul de spectacol nu de paranghelie, de muzica si nu de zgomot.
Intregul spectacol a fost o lectie pentru mai toti "artistii" locali cu voci de computer si cu muzica luata la pachet cu soft de "compozitie". Cat despre public, ma-nclin... mult prea educat pentru vremurile pe care le traim. Pana cand lumea s-a incalzit se aplauda la finalul fiecarei melodii , nimeni nu fluiera, nu tipa , nu se ridica sa blocheze campul vizual al celor din randurile din spate.
Acum nu va ganditi ca s-a stat ca la teatru... pornirea a fost mai grea, dar publicul si-a intrat in ritm de indata ce s-au facut auzite acordurile melodiilor "Superstar", "Am nevoie de tine", "Obsesia", "Esti ingerul meu" . Pe final toata sala era in picioare, aplauda si canta.
Impresionante au fost momentele in care publicul a fost singurul virtuoz al melodiilor celor de la D5, spectacolul de lumini , solo-urile de chitara ale lui Nicu Dalaban , ritmul lui Marius Keseri , basul si intermezzo de pian ale lui Marian Ionescu ... duetul Cristi Enache si Toni Seicarescu ... ce mai , totul a fost super!

Trebuie sa recunosc ca am mers la acest concert nu pentru ca eram un fan D5, ci pentru a savura o seara alaturi de prieteni. Acum insa pot spune ca voi merge la magazinul de muzica si voi cumpara discurile D5.

Un pic din atmosfera de aseara:

3 comentarii:

  1. Foarte fain ! Chiar mi-as dori si eu sa mai asist la un eveniment de genul asta, mi-e dor de atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
  2. Direcţia 5 este una din puţinele trupe româneşti care reuşeşte să adune într-un concert câteva mii de spectatori. Felicitări băieţilor care îşi cântă propriile melodii live, nu playback! Eu aştept concertul Iris de la Sala Palatului, din 14 decembrie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iguana, tocmai stiu ce voi face pe 14 decembrie :)) Abia astept sa-l ascult din nou pe marele Cristi Minculescu ... si intr-adevar merita felicitati toti cei care canta live si care aduna mii de fani la concerte...

    Leo , Iris 14 dec, Sala Palatului ? :))

    RăspundețiȘtergere